Un cap de setmana complet, a la Safor, amb Joan Baldoví

El candidat de la Coalició Compromís-Equo per València, Joan Baldoví, i la número 3 de la llista, Helena Malonda, es van reunir dissabte amb regidors/es i militants de la Safor-Valldigna, La Vall d’Albaida, Les Marines… a la seu comarcal del BLOC a Gandia.

Tot seguit, acudiren al passeig de les Germanies, acompanyats pels regidors i militants de la ciutat per tal de repartir propaganda electoral.

Abans d’abandonar la comarca, Baldoví va saludar els membres del BLOC JOVE reunits a l’Alqueria. L’acte també va comptar amb la presència del secretari general del BLOC JOVE i diputat de Compromís a les Corts, Fran Ferri.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *