Altur: “No m’importaria ser el primer i l’últim diputat de Compromís a la Diputació, si desaparegueren i s’aprofitaren els recursos millor”

El primer diputat de la coalició, Emili Altur, es reuneix amb els alcaldes i els regidors i les regidores de la Safor-Valldigna.
El diputat a la Diputació de València per Compromís, Emili Altur, i els alcaldes i regidors de la comarca van fer estes reflexions en la trobada que van mantenir ahir per la vesprada a la seu comarcal del BLOC, a Gandia.
Altur va compartir amb els regidors les tasques que es duen a terme des de la Diputació, tot i mostrant als nous càrrecs dels ajuntaments saforencs l’organització de l’ens. A més, la trobada va servir per recollir les preocupacions i les necessitats de les poblacions. Per la seua banda, els càrrecs públics es van interessar per les diverses línies de subvenció de l’ens provincial.

Així i tot, Altur va reconèixer que “no m’importaria ser el primer i l’últim diputat de Compromís a Diputació, si això significa que l’organisme desapareix i s’aprofiten millor els recursos”.
I és que el BLOC-Compromís ha apostat per la desaparició d’estos organismes, per diversos motius: perquè hi ha moltes competència duplicades i perquè l’existència de les províncies no ajuda a cohesionar el territori valencià. Són un organisme d’una altra època, en ple segle XXI.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *