Compromís es felicita perquè l’Ajuntament d’Alfauir no haja de compensar ningú per no fer el camp de golf

Xavi Martínez: “Esperem que la sentència permeta mirar definitivament cap avant, per dissenyar un futur sostenible per al municipi”.

Estos dies hem conegut que l’Ajuntament d’Alfauir ha guanyat el judici d’un contenciós administratiu pel qual propietaris on anava a construir-se la urbanització i camp de golf de Vernissa Golf li reclamaven 8,2 milions d’euros.

El portaveu de Compromís per la conca del Vernissa, Xavi Martínez, ha expressat la seua satisfacció “perquè l’Ajuntament d’Alfauir no haja de pagar res a ningú pel fet que un projecte destructiu amb el territori i els nostres municipis s’haja frenat, pels informes negatius de la Generalitat i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer”. A més, ha desitjat “que esta sentència enterre definitivament qualsevol desig urbanitzador i òbriga la porta a un disseny sostenible per a Alfauir. Ens agrada viure en nuclis rurals menuts, i volem que es respecte la tipologia urbanistica que ens ha arribat fins els nostres dies”.

Des de Compromís també volem recordar i agrair l’esforç a la societat civil que es va oposar al projecte d’urbanització, amb la replega de milers d’al·legacions en contra, a les associacions implicades i totes les persones que han contribuit a frenar aquell procés, “que hui dia hem comprovat que ens duia a la ruïna”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *