Miquel Camarena, nou secretari local del BLOC de la conca del Vernissa

Dissabte 10 de setembre de 2016 va tenir lloc al Centre Social d’Almiserà el congrés local del BLOC de la conca del Vernissa. A l’assemblea va ser triat Miquel Camarena, regidor de Compromís a Llocnou de Sant Jeroni, com a nou secretari local de la conca del Vernissa. A la nova executiva l’acompanyen Jordi Puig, com a secretari d’Organització; Xavi Martínez, com a secretari d’Implantació i Acció Electoral; i Pau Canet, com a secretari de Comunicació.

El col·lectiu va fer balanç de la faena duta a terme els darrers quatre anys i dels reptes que tenim per davant. “Estem en un moment importantíssim per poder fer arribar al govern valencià les nostres reivindicacions”, ha explicat Camarena. “D’altra banda, hem de fer realitat el canvi polític als nostres municipis, i treballarem de valent per aconseguir-ho. Per això, hem de convidar tota la gent a formar part d’un canvi que hem d’anar construint dia a dia”.

Compromís va presentar-se a Almiserà, Castellonet de la Conquesta, Llocnou de Sant Jeroni i Ròtova les últimes eleccions i hi va obtenir 9 regidors.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *